Foto's opruimen is
gewoon een pakje openmaken.
De foto's van gisteren komen binnen als één pakje.
Maak het open: loslaten, favoriet of terug in het pakje.
Plak het weer dicht met wat over is, en 113 foto's worden er 38.
Gratis. DAYPACK verwijdert nooit uit zichzelf.
Zo werkt het
-
Het komt binnen
Als de dag voorbij is, komen de foto's van die dag binnen als één pakje. Een pakje bevat zo'n 100 foto's.
-
Openmaken en vegen
Trek aan de tape en de foto's komen er een voor een uit. Veeg naar links om los te laten, naar rechts voor favoriet, naar beneden om de foto terug in het pakje te doen. Eén seconde per foto. Je kunt het ongedaan maken.
-
Weer dichtplakken
Plak het pakje weer dicht met de foto's die over zijn. 113 → 38. Het dichtgeplakte pakje gaat op je plank, als verslag van de dag waarop je hebt opgeruimd.
Plak het dicht, en je Foto's-app wordt lichter.
11338
De 75 foto's die je loslaat, maken ruimte vrij in de Foto's-app. Je kunt het pakje ook weer dichtplakken als je niets loslaat.
Jij beslist
- Alleen de foto's die je naar links veegt, laat je los. Je kunt ook alles terug in het pakje doen en het dichtplakken.
- Verwijderen gebeurt één keer, bij het dichtplakken, en gaat via het bevestigingsvenster van je iPhone.
- Losgelaten foto's gaan naar 'Recent verwijderd' in de Foto's-app en worden na ongeveer 30 dagen definitief verwijderd. Daarna zijn ze niet meer terug te halen.
- Voordat je dichtplakt, kun je de foto's die je loslaat nog eens bekijken. Kies 'Dichtplakken zonder loslaten' en er wordt niets verwijderd.
- Naar rechts vegen zet ook een ★ in de Foto's-app. Die ★ en het verwijderen van de foto's die je loslaat, zijn de enige wijzigingen die DAYPACK in de Foto's-app aanbrengt.
- Je foto's worden nooit buiten de app verstuurd. De gegevens van je pakjes blijven op je iPhone en in je iCloud.
Wat gratis is
Openmaken, sorteren en dichtplakken (verwijderen) zijn gratis, en dat blijft zo.
Veelgestelde vragen
Waar worden mijn foto's bewaard?
Ze blijven in de Foto's-app. DAYPACK kopieert of verplaatst ze niet. Een pakje is een verslag van de foto's van die dag en welke je hebt losgelaten of teruggedaan.
Worden losgelaten foto's meteen verwijderd?
Bij het dichtplakken vraagt je iPhone om bevestiging. Zodra je bevestigt, gaan ze naar 'Recent verwijderd' in de Foto's-app en worden ze na ongeveer 30 dagen definitief verwijderd. Daarna zijn ze niet meer terug te halen.
Kan ik alle foto's terug in het pakje doen en het dichtplakken?
Ja. Je kunt het pakje ook weer dichtplakken zonder iets los te laten. Het gaat dan gewoon op je plank.
Moet ik elke dag een pakje openmaken?
Nee. Pakjes die je niet openmaakt, blijven dichtgeplakt op je plank. Maak ze open wanneer je wilt, ook meerdere tegelijk. Meldingen staan standaard uit.
Kan ik ook oudere foto's opruimen?
Ja. Via de kalender op je plank kun je het pakje van elke dag openmaken.
Wat gebeurt er als ik de app verwijder?
Je foto's blijven in de Foto's-app. Alleen de gegevens van je pakjes worden verwijderd.
Maak het pakje van gisteren open.
Bekijk in de App StoreOpruimen en verwijderen zijn gratis. DAYPACK verwijdert nooit uit zichzelf.