DAYPACK

Ondersteuning

Bedankt dat je DAYPACK gebruikt. Heb je vragen of wil je een probleem melden, neem dan hieronder contact met ons op.

Contact

Contactgegevens voor ondersteuning volgen binnenkort.

Veelgestelde vragen

Waar worden mijn foto's bewaard?

Ze blijven in de Foto's-app. DAYPACK kopieert of verplaatst ze niet. Een pakje is een verslag van de foto's van die dag en welke je hebt losgelaten of teruggedaan.

Worden losgelaten foto's meteen verwijderd?

Bij het dichtplakken vraagt je iPhone om bevestiging. Zodra je bevestigt, gaan ze naar 'Recent verwijderd' in de Foto's-app en worden ze na ongeveer 30 dagen definitief verwijderd. Daarna zijn ze niet meer terug te halen.

Kan ik alle foto's terug in het pakje doen en het dichtplakken?

Ja. Je kunt het pakje ook weer dichtplakken zonder iets los te laten. Het gaat dan gewoon op je plank.

Moet ik elke dag een pakje openmaken?

Nee. Pakjes die je niet openmaakt, blijven dichtgeplakt op je plank. Maak ze open wanneer je wilt, ook meerdere tegelijk. Meldingen staan standaard uit.

Kan ik ook oudere foto's opruimen?

Ja. Via de kalender op je plank kun je het pakje van elke dag openmaken.

Wat gebeurt er als ik de app verwijder?

Je foto's blijven in de Foto's-app. Alleen de gegevens van je pakjes worden verwijderd.

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Open Instellingen op je iPhone → je naam bovenaan → Abonnementen. Aankopen en opzeggingen worden beheerd door de App Store, dus dit kan niet vanuit DAYPACK zelf.

← Home